Aktív témák

  • biggamer

    veterán

    :Y Srácok !!! :Y

    Tényleg, rendezhetnénk egy skin bemutatót ... mindenki tegye fel azt a vasát ami nem egyen kinézetű, tehát tett rá valamilyen egyedi skint. :))

    Nem baj, ha nem harcolt vele, de ne legyen kirívó, ne legyen gusztustalan, olyan legyen amivel ki lehetne menni a harcmezőre.

    Ebbe belefér a terepszínű, sivatagi, havas tájos meg ilyesmi, de ne legyen rózsaszínű meg lila ... szóval a harcászatban használható színek legyenek.

    És kérek mindenkit, h minden járműhöz írja oda a típusát, így a későbbiekben minden új játékos / mint én is / saját magának választhat egy barátságos skint még akkor is, ha nem ismeri az összes lánctalpast A-tól B-ig.

    A képek készülhetnek a hangárban és a harcmezőn is.

    Remélem minnél többen csatlakoztok a szépségversenyhez. :))

    Ja ... és úgy fotózzátok ki légyszi, h minnél jobban látszódjanak a részletek, pl. én úgy csináltam, h a tank oldalán látható ásó és csákány is jól látszódjon ... szóval esztétikus legyen, ne csak egy randa gyorskép. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

Aktív témák