Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz grunge #2039 üzenetére

    Nem akarom, hogy úgy gondold csak én tudom a tutit de eljutottam német vonalon a VK4502-ig orosz vonalon meg a T-54-ig van egy kis tapasztalatom.
    Hidd el ha jó a csapat akkor megy a játék balance-tól függetlenül ráadásul azért általában úgy csoportosít, hogy tudjon mindenki kilőni.
    Az más kérdés, hogy szerencséd van-e és nem az ellen legerősebbike jön elsőnek szembe veled mert ha ige akkor hamar vége a játéknak.
    Hidd el velem is sokszor előfordult amikor a kisebbekkel mentem, hogy belefutottam ilyenbe ez van el kell fogadni, engem sokkal jobban idegesít ha én vagy a platoon odateszi magát és azt látom, hogy a többi meg elbénázza.
    Volt már amikor vért hánytam emiatt mert mínuszos lett a napom.
    A sebzés.
    Ugye a játék első sorban azt számolja nem a kilőtt ellenség számát ezért én pl mindig vittem magammal a kisebbeken HE-t (t-44től lefelé, ill. Tigris és alatta).
    Amikor láttam, hogy nagy jön akkor azt használtam és még a T-43-al is tudtam leszedni a Maus-ról lövésenként 1%ot erre meg jön az xp meg a credit.
    Ráadásul most minden nap kapsz 250 gold-ot lehet venni prémium lőszert, használtam én is a Tigrisen, nem szégyen élni a lehetőséggel.
    A másik, hogy többször le lett írva, addig amíg nem fejleszted ki a tankot kevés kivételtől eltekintve egy szenvedés a játék lásd a T-54-et mindenki rettegi nekem meg egy szenvedés az alap ágyúval, ált mínuszosak a köreim és az xp sem ömlik.
    Neked minimum a 8.8cm PaK 43 L / 71 kell sürgősen mert addig valóban ágyútöltelék a szereped és egy egy jó taktika a pályákon mert az sem mindig a biztos ha mész a nyájjal meg minden tanknak más taktika fekszik.
    Nagyon nem mind1, hogy KT-vel mész vagy a Phanterrel.
    Ja és nagyon kezdem szeretni a VK-t ma egy körben Sniper/Steel Wall/TopGun

    És hogy megint nem a levegőbe beszélek egy mai screenshot StugIII-al nem egyszerű csapatban voltunk.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Aktív témák