Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz virkir #2015 üzenetére

    Anno mikor kifejlesztettem a Ferdit kb 50k szabad xp-m volt még feleslegben, a 128ashoz kevés, és inkább úgy döntöttem beleteszek minden technikát, lánctalp, max motor és mentem tovább a JP örökség 10,5essel :D A kempelés meg... ezt a vasat elrejteni kell egy erdő :D

    Más; gyakorlott arty (5-6-7es szintűek) vagy szintén Ferdivel harcoló, tudnátok nekem választ adni arra, hogy miért ez a páncélos az elsődleges célpontja minden ellenséges artynak? Tegnap is pár óra játék alatt 4-5 alkalommal elsőként szedett ki arty (vagy úgy a csapatunk szintjén elsőt vagy az arty számára az első kill) holott nem szoktam maganákciókba kezdeni előrerohanva, mindig vannak mellettem csapattársak, mégis engem szeretnek tönkrebombázni. Kétszer akkora villódzó pontok lennének a Ferdik az ellenség térképén vagy mi?

    Amit linkeltek fentebb javítási listát, említik a Pz IV/V alpha tankot, de ilyen pl a KV220, ezekhez hogy lehet hozzájutni? Látom hogy 'gift tank' de miután jár? Ha teljesre van fejlesztve az adott nemzet tech tree-je?

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák