Aktív témák

  • drevil33

    csendes tag

    Gyerekek- gyerekek, miért kell folyton egymás vérét szívni? Mindeni másképp látja a dolgokat, mást tart fontosnak, más életstíussal, életfelfogással rendelkezik. Ezért van pl, hogy szvsz a játékban nincs rossz vagy jó tank, csak olyan ami inkább nekem fexik, vagy a ferinek, a jocinak, a bélának.... Ez egy JÁTÉK!

    Volt szó mostanában a felszerelésekről. Most leírom én miket használtam. EZ NEM A TUTI, csak nekem ez jött be...
    Szinte minden tankomra felteszem a töltésgyorsítót és a ventillátort. A gyorsítót nem kell ecsetelnem, a venti... szerintem sokat számít. Így pl a 100-as commanderből lesz 105-ös, a többi pilóta (hisz a commander skilljéből is kap) 116-os lesz! Szerintem ettől jobban megy-fordul, céloz, gyorsabban tölt egy leheletnyivel a gép (én pl a 99 és a 100%-os legénység közt hatalmas különbséget éreztem mindig). Nekem ez bevált, bár lehet h csak bebeszélem magamnak. Orosz tankokra ált. felrakom az álcahálót, mert még a heavy-k is igen jól lopakodnak. A német és USA tankokra a fejlesztett célzórendszert szoktam rakni, mert alapból is jól céloznak (főleg a német), és így akár menet közben kilőhetem Szása szájából a cigit, aki 300m-re tőlem kilógatja a fejét az IS-ből. Alacsonyabb tier tankokra ált. álcahálót meg periszkópot raktam, mert azt ingyen át tudtam rakni másik tankra. TD-knek ált coated optics kerül 3.-ik felszerelésnek.

    A repeszpácélt (rammer) sokat próbálgattuk haverral,.és nem nagyon láttuk értelmét. A robbanó nem sebez jelentősen kevesebbet (nekünk legalábbis nem tűnt fel, de artynk nincs egyikünknek sem) viszont jóval nehezebb lesz tőle a tank, ami ugye azt eredményezi, hogy nem fog annyira menni. Gázoláshoz viszont hasznos, mert azt is sokat elemezve arra jutottunk, hogy a sebességtől és a tank súlyától függ CSAK! Tier, besorolás (med/hvy/TD) páncélvastagság fikarcnyit sem számít.

    fsb: nem tartom magamat profi játékosnak, de szívesen megmutatom miket szoktam csinálni 1-1 tankkal (pl vk28 :K ) hátha attól jobban megy majd neked. du-este szoktam játszani ... esetleg priv és összehozunk 1 platoont

    És, hogy ne legyen rövid a post :DDD egy kis élménybeszámoló:
    Csütörtökön megvettem a Panthert. Nem farmoltam egész 7vg-n de azért játszogattam. Nem vettem meg rá legnagyobb ágyút (mert bár nagy a pen-je és extra pontos, csak 100-akat sebez), így maradtam az egyel kisebbel, amivel nagyokat csak nehézkesen lövök meg, de legalább 220-akat tudok sebezni. Tegnap estére kifarmoltam vele a saját árát, a T-44 árát (természetesen mindkét tankhoz pilóták fejleszését, meg pár felszerelést, bár abból volt talonban is) és még kb 1 millát. A Panther II xp költségének 3/4-e megvan :) Nagyon boldog vagyok neki :C

Aktív témák