Aktív témák

  • majkel

    tag

    válasz psycroptic #10993 üzenetére

    Ezt én is csípem. Tegnap jártam úgy, hogy M4A3E8-al rongyolok az utolsó megmaradt SU-152-el szemben. Mondom nem akadály, van még rajta 14% én meg tele. Rálövök oldalról, kigyullad és lemegy 2%-ra. Elkezdtem örülni, mert jó helyről tudtam őt lőni, enyém lehetett volna a pont. Erre két lövés pattant le szemből, aztán betöltöttem a HE lövedéket, mert ez tűrhetetlen! Rálövök, de csak a lánctalpat szedi le... na mondom akkor igyekszem oldalba keríteni amíg mozgásképtelen és nem tud rám lőni.

    Fenéklemezen lövöm, erre közli, hogy "Critical hit", de ugyan úgy 2%-on marad (gondolom a legénységből vitt el valakit, vagy egy modul sérült). Megjavul a lánctalpa, gyorsan rám fordul, de már csak a házat kapja el ami mögé elszaladtam. Kidugom az orrom, lövök, erre "Just ding them!". Mondom ilyen nem létezik, már egy csomót rálőttem, de nem tudom leszedni, pedig csak 2%-on áll. Mire megint kidugom az orrom és lőnék újra már a távolból leszedi egy Pz38nA! :O

    Aztán 2 meccsel később hasonló zajlott egy PzIV-el szemben amit felgyújtottam, lement 23%-ra. Elbújt, de a torony kilógott. Két torony találatomra közölte, hogy "Just ding them!", majd valaki más leszedte (torony találattal).

Aktív témák