Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    Lejart a szerkesztesi ido

    UI : hat ha 8as csataba tesz, akkor ne is csodalkozz, hogy kiszednek a KV1S (ahogy hivjuk Sport) tankodbol.
    Ennek tobb oka is lehet :
    1. Szembol ha nem ismered elegge a gyenge pontokat egy 8as tankon, akkor pattanni fogsz rola nagy valoszinuseggel.
    2.A Sport latotavja eleg kicsi, most fejbol nem tudom, de a lenyeg az, hogy a 7es es 8as szintu tankok joval messzebb latnak mint te - raadasul a ruszki tankoknak a legkissebb a latotavja ugy altalaban.Ez azt jelenti, hogy ok hamarabb latnak teged, mint te oket, es mar kapod is a 200-320 (neheztankok), ha pancelvadaszrol van szo (TD) akkor az 500-800as puszit.Es tenyleg 2 loves vagy nekik.
    3.Szoval, ha bolondul elindulsz egyfele, anelkul hogy lenne veled mas tank, aki tud tamogatni, a kis latotav miatt hamar kipurcansz.
    4.A fenti okok miatt, mint latod, szembol nem igazan lehetsz sikeres nagyobb szintu tankok ellen.Ahhoz, hogy te is tudj neha sebezni, ugy kell helyezkedj, hogy oldalba tudd loni a nagyobb tankokat - ezt akkor lehet elkovetni, amikor egy masik vele egy szintu tankkal harcol, es nem tud rad figyelni.Persze, ehhez figyelni kell a kis terkepet, hogy az oldalaba tudj kerulni, anelkul, hogy teged sebeznenek.Ha kozepes tank tud a manover kozben radloni, az meg ok, van amikor kockaztatod kell 1-1 bekapott lovest, hogy te is tudj sebezni....
    5.A KV1S tanknak olyan csucslovege van, ami jo nagyot sebez - tehat neha erdemes kockaztatnod - viszont a hatranya a hatalmas ujratoltesi ido. Ha jol emlekszem, kb 17 masodperc kell neki, persze kulonbozo dolgokkal le lehet ezt szoritani talan 13 masodpercre ?!. Ha tehat egy kozepes tankkal harcolsz, ami gyorsan tolt, te losz egyet - talan sebzel - de amig ujratoltesz, addig o sebez rajtad 3x, es oda a tankod eletenek 2/3 vagy 3/4 resze.
    Most nagyjabol ezek jutottak az eszembe.Hogy valami jot is mondjak rola, neha elkepeszto, hogy a tank par fokot beforgatva miket tud pattintani a 75mm-es homloklemezevel...neha pattint 200 vagy felette levo atutesu loszert is.En mar tapasztaltam ezt, szoval ett is a mereg :)

Új hozzászólás Aktív témák