Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz cog777 #98001 üzenetére

    Egyelőre mindenképpen ismerkedj a játékkal, a pályákkal, a tankokkal, tanktípusokkal a különböző elven működő ágyúkkal (kisebb kaliberű "automata" gépágyúk vs. nagyobb kaliberű, egyesével tüzelő lövegek) - ezek közül melyik tetszik, milyen stílusban szeretsz játszani (rohangálok össze-vissza/inkább távolról lövészkedek)

    Hosszasabb/részletes tanácsokat akkor van értelme adni, amikor már legalább felszínesen megismerkedtél a a "kínálattal".

    Ha a későbbiekben tudsz említeni pár kedvenc tankot, amivel élvezetesnek találod a játékot, vagy netán megfogalmazod milyen nehézségekbe ütköztél, akkor már tudatosan lehetne ajánlani mit próbálj ki, merre indulj el.

    A fenti hozzászólásodban leírt helyzetet csak annak a számlájára lehet írni, hogy most csöppentél egy új világba, szokni kell az irányítást, rá kell érezni - erre eleinte tényleg nincs külön recept, mint hogy játsz amennyi jól esik. Ami lényeges: nem kell rohanni, hogy minél nagyobb tankot elérj - minden szinten élvezetes a játék. Sőt a kisebbek között gyakran mozgalmasabbak "felszabadultabbak" a meccsek.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák