Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz BoogeyM@n #82126 üzenetére

    Épp' azt nézegettem, hogy a T29 mellett szimpatikus a med ág is. Igaz most a T-34-85 a nagy szerelmem, és belekezdtem az angol ágba is, szóval lesz meló, de az a jó. :-D
    Ma orosz napom volt, a T-150 után a T-34-85 is nagyon adta végre, mindkettővel nagyon jól sikerült a nap. 2000+ wn8 és 55%+ wr, nálam ezek már csodaszámba mennek. :-))) Utóbbi végre elit lett, ma vagy 40e xp-t nyúztam le vele, a T-43-at már tegnapelőtt kifejlesztettem, most a KV-13 volt a soros. Végre fejlődhet a legénység. :-) A KV-13-mal kihúzom az IS-t (az a 20k xp nem tűnik soknak), abba beleültetem a T-150 legényeit és kipróbálom, tetszik-e az a heavy-ág, vagy maradjak a KV-vonalon (KV-3 már kifejlesztve, de egyelőre gyűjtöm az xp-t a T-150-nel, hátha kell váltani valamihez). Az angol med ággal nem tudom mi lesz, a kis 4-es Covenanter bejövős, csak a legtöbbször szétkapnak pillanatok alatt. :-D Az 5-ösről nem írtatok jókat itt, előre félek tőle, de hogy a Cromwellbe már normális legények legyenek, valahogy túlélem azt is.
    Egyelőre ez az "akcióterv". :-) (Valamelyik nap hirtelen felindulásból a Chaffe-t is megvettem + 100-as legények, mondom hű de f...a gyerek vagyok, hát nem vagyok az. :-))) Át is ültettem inkább az M4-be őket, jól jöttek oda.)

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák