Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #55369 üzenetére

    Vasárnap tudom csak megnézni, de kíváncsi vagyok.

    Én mindig azt csinálom, ha délről támadok, hogy megkerülöm a várat és vagy a domb aljába megyek, ahol jól takar a növényzet és lövöm az ellenfeleket onnan szép kényelmesen, vagy a várfal mellett elmegyek és lemegyek utána előre. Ott már én is tudok spotolni illetve a d2 emberkéket zaklatni. D2-ből nem igazán lehet lefele lőni, ahhoz nagyon ki kell jönni, amit nem lehet túlélni, úgyhogy ott alul simán el lehet menni eléggé előre.

    A D2 egyébként még a házak közül a folyó mellet is támadható, simán be lehet lőni, ha nem olyan csótány tank van ott, mint az e25, hanem picit magasabb.

    Az az igazi gond, hogy a te spotod d2-ben nem igazán hatékony, ha bárki lő a b-c2-ből a te spotod után, akkor sajnos nekik, de azonnal megjelennek a térképen, spotolódnak és kastély melletti dombról szó szerint szétszedik őket pillanatok alatt. Láttam már ott Maus elpusztulni szó szerint pillanatok alatt, még ő is csak lesett szerintem, de jpze100 belevágott egy derekasat, fv183 is, meg a többi TD, meg a táras tankok köpték rá a skulót, komolyan csak lestem, felvillan a maus és nem akarok hazudni, de max 10 másodpercet élt még. Néha úgy tele van a domb, hogy nem lehet odaférni és ha ott bárki ellenség megjelenik, annak vége.

    A D2 meg onnantól egy halálcsapda, ha nincsenek vagy elfogytak a segítő társak. Általában jönnek középen a folyónál a házak között is a támadók, oda se lehet lemenni, hátrálni nem lehet, az instant halál, ha alul elosontak támadó tankok (ahogy én is szoktam tenni), akkor azok folyamatosan spotolnak és támadnak, tehát ottmaradni sem lehet, ha van arty az szokta küldeni az áldást oda stb.

    Szerintem egyébként a QB javaslata megfontolandó. Ha az a kis dombot kikapnák a kastély mellett, akkor nagyjából kiegyenlítődnének a terepviszonyok az északi és déli csapat között. Nem lenne a remek lövészhelye a délieknek és kénytelenek lennének felvállalni a közelharcot, mindenesetre közelebb kell menni. Érdemes lenne a WG-nek kipróbálni. QB azért elég tapasztalt játékos és tegnap (a véletlen pályaeloszlás ugyebár) rengetegszer került Erlenberg-re és mindig mondta, hogy utálja a nyugati oldalt és a WG-nek valamit kezdenie kellene vele.

Új hozzászólás Aktív témák