Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #39909 üzenetére

    Nem fogod megbánni. A T69 nagyon finom gép és én is azt mondom, hogy nem kell full arannyal menni vele, simán tud flankolni. A tornya meg meglepően sokat pattint. Ellenfélként olyan tankokkal pattogok róla, hogy csak nézek. A T54E1 is nagyon jó, de ott már volt, hogy full arannyal mentem. A rengeteg kiosztott sebzés miatt nem is voltak olyan veszélyesen mínuszosak a körök.

    Egy dolgon gondolkodom most, hogy a T57 parancsnokán kicserélem az álcát, amit a wiki ajánlása alapján raktam be negyedik skillnek sas szemre. A 4 lövés leadása 10-12 másodpercig tart és nagyon sok tank gyorsabban tölt, viszont ha látnám, hogy kiütöttem az ágyút,lőszerrekeszt vagy a legényt és azt is látom, ha megjavította vagy meggyógyította, akkor ez alapján el tudom dönteni, hogy visszahúzódjak vagy kilőjem mind a négyet. A mai csatában a WT auf pz4-el kockáztattam. 9,19 sec alatt tölt minden jóval, csoki nélkül, mondjuk 9 sec ha csokit is használ és én kint maradtam mind a 4 lövésemet leadni, azaz elvileg egyet még belém tudott volna lőni, de nem. Utána láttam, hogy kiütöttem a lőszerrekeszt, amire igaziból számítottam, mert nagyon sérülékeny, de a sas szemmel biztosan tudtam volna és nem kellett volna kockáztatnom.

    Tártöltősökre lehet, hogy érdemes a sas szem. Eddig nem tudtam elképzelni mikor lehet haszna ennek a skillnek, de itt nagyon is segíthet. Első lövéssel meg kell próbálni kiütni az ágyút, a lőszerrekeszt vagy a töltőt és akkor már kint lehet maradni a többi lövés idejére is nagyobb biztonsággal. Sokan azért pusztulnak a tártöltősökkel el hamar, mert nincsenek tisztában az ellenfél töltés idejével.

Új hozzászólás Aktív témák