Új hozzászólás Aktív témák

  • ddt500hu

    veterán

    válasz mefistofeles #38085 üzenetére

    Alapvetően nem a taktikán múlik a dolog. Nem egyszer hozunk le lemingtrainnel 15:3-ra meccset Erlenbergen és rengetegszer veszítünk úgy, hogy szépen fel van osztva a térkép.
    Két visszatérő problémára lettem figyelmes az elmúlt 6 hónap során.

    1. Nem indulnak el az emberek. Állnak a kezdőponton forgatják a tornyot, ba...ák a rezet stb. Tök jó amikor Mines-en 30-40mp kezdés utána csapat fele még felderíti a bázist.

    2. És ez a fő probléma. Nemes egyszerűséggel nem találják el az ellenséges tankot.
    Sand Riveren, ElHajufon, és Karelian lehet ezt a legjobban megfigyelni. Most a legutolsó: ElHajuf, 4-en állunk egy kupacban, az ellenség vesztésre áll, egy tankunk foglal középen sima ügy. Megjelenik szemből egy sértetlen Hellcat és elindul lefelé. JP2-vel állok meglövöm -500, mellettem dörögnek az ágyúk és a fickó lejut a zászlóig!!!
    Szerencsére a foglaló emberünkben van annyi kurázsi, hogy kilője.
    Következő próbálkozó Cromvell. Meglövöm majd számolom a többiek lövését. 7 lövésből nem tudták eltalálni! Másodjára pattantam és megint csak a zászlós embernek kellett kilőnie.
    Figyeljétek meg amikor statikusan védekeztek egy ponton pl. Karelia bal szél és az előugró tankra rálőtök, hogy hány lövedék megy el a semmibe.
    Van, hogy én is elhibázok egy könnyű célpontot de sajnos a játékosok nagy része sokkal gyakrabban teszi ezt mint az elfogadható lenne. :((
    Szóval amikor beforgatásról, meg lőhető pontokról beszélünk akkor igencsak túlértékeljük a játékosállomány nagyrészét akinek magának a tanknak az eltalálása is komoly gondot okoz nemhogy a kupoláé. :O

Új hozzászólás Aktív témák