Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Bingisz #27555 üzenetére

    Senki nincs hátrányban? Ha sima ezüstöt költ az illető gold ammo-ra akkor az is totál csőd főleg egy vesztes csata után, ha nem lesz eredményes.
    De megsúgom, ha még mindig nem érted: Az van hátrányban, aki nem használ gold ammo-t, de kap belőle bőven a csata során. És a szerencsétlen miért nem használja? Talán mert sajnálja rá az ezüstöt amit inkább tankok megvételére és fejlesztésükre költene inkább. Arany ugye szóba se jöhet, mert pénzbe kerül.
    Ha már ingyenes tankos MMO-nak hívják, akkor illene egy olyan rendszert kidolgozni, ami nem érinti hátrányosan az olyan gamereket akik nem szeretnének költeni rá semmilyen formában. Vagy legyen kettős mérce itt is, és az olyanokat sajnáljuk le, takarodjanak le low tierbe zúzni, ahol minden lőszer átüt? El lehet innen menni? Ne mondja már senki, hogy ez a rendszer jó.
    A prémimum fiókkal, a prem tankokkal, a pénzből megvehető álcafestésekkel, és hasonló nyalánkságokkal nincsen bajom, mert nem befolyásolják a játékmenetet (vagy csak nagyon kis mértékben), ami a gold lőszerről nem mondható el. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a high tier (9-10) a pénzesek Tiere, mindenki aki ide ír, gold-ot (is) pufogtat ott már, mert mással nem érdemes játszani. És kétlem, hogy csak ezüstből veszik.

    Remélem érthető a probléma...

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák