Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Jo33by #26227 üzenetére

    A 169 Pen egyáltalán nem kevés. A SU12244, amiről kijelenthető, hogy a 7-es tier egyik legjobb TD-je prémtank létére is és csak azért nem a legjobb, mert az ágyúja nem elég pontos és nagyon hosszú a célzási idő, de így is a Jpanther-el kb fej fej mellett vannak. A SU-nak 175 pen az átütése egy tier-el feljebb.

    A Dmax egyik erőssége a függőleges lövegkitéríthetőség. Szinte alig látszik ki, de mégis tud lőni. Például Himmelsdorf, hegytető, ugyebár.

    Egyébként annyiban megértelek, hogy a kicsit technikás tankok nem örvendenek nagy népszerűségnek. A zemberek azt szeretik, ha egy tank odab.sz egy qrv. nagyot, mindegy, hogy hova céloznak. Lásd ISU meg a társai. Hogyha trükközni kell kicsit, flankolni, gyenge pontot célozni, akkor az már nem annyira bejövős, pedig szerintem azok az igazán ütős tankok. Egy példa a SU101, amit alig páran tudnak normálisan kezelni, már nem megyek vele, de látom, hogy miket szerencsétlenkednek vele mások, pedig überbrutál jó tank, csak nem az a kempelős bokor mögött aztán ha valaki kidugja az orrát akkor odab.szok egy qrv. nagyot stílusú.

    A Dmax-ot csatában látom és ha jó a játékos, akkor kiváló tank. Dombos terepre kell vele menni, ahol komoly előny a lövegkitéríthetőség. 400m !!! látótáv és a sebessége, forgása is rendben van. Ez a paraméterek alapján egy jó TD, csak tudni kell vele játszani.

Új hozzászólás Aktív témák