Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    válasz Jo33by #25690 üzenetére

    Tudod a legszebb élményem volt, mikor megvettem a JgPz E-100-at. De sajnos rémálom lett belőle. Egy ilyen TD-nek biztonságérzetet kellene nyújtania. De nem. Minden egyes elkezdett köröm vele idegeskedés, hogy mit dob a random-faktor.. A múltkor 8-as tankokról pattogott úgy, hogy oldalba toltam őket, tiszta lövéssel. Az utolsó egy Foch volt ami egy dombon tolatott felfelé. A tetejét pontosan be tudtam lőni, de semmi. Valami kritikus sérülést okoztam neki, páncélátütéssel. 5 lövés, 5 találat 0 sebzéssel. Utána bementem a rét közepére, hogy megdögöljek. Néha biztos röhögnek rajtam, mikor az első pár lövés után látom hogy szoppancson vagyok, és HE-t töltök. Aztán sebzek átlag 200-at lövésenként mint a Jagdpantherrel, csak ez 24 mp alatt tölt be. A rekordom -124HP, jó mert legalább a Mercedesem W számával egyezik, ez vigasztal.

    A másik, amikor totál melléket lő, akármit csinálhatok. A Jagttiger-nél nem ezt szoktam meg. Azzal a rekordom 9700 dmg körüli, ezzel a bádogdobozzal meg örülök ha néha megvan a 3000.

    Aztán ha jó napom van akkor minden betalál, meg sebez. Tegnapelőtt már nagyon untam a banánt, 10-es tankok mindkét oldalon. Jó mondom spórolok, töltöttem HE-t (90 pennel). E-100, Foch 155-be 1300 feletti sebzést pörköltem kb. 400 méterről, a többibe meg 600-1000 között.

    Az egész meccs alatt 1 robbanás okozta sérülés volt, a többi páncélátütés. Még egyszer írom a 90-es pennel.

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák