Új hozzászólás Aktív témák

  • 3

    senior tag

    Kíváncsi vagyok, hány tetszést nyilvánító embernek tetszene ez a mód, ha az érvényesüléshez fullos tankkal kellene bemenni, de ugyanúgy random csapattársakkal. Vajon meddig bírnák idegekkel és kredittel?

    Én többé-kevésbé lenyugodva nyomom. Egyszer küldtem el a csapatot a fenébe, azóta jól vagyok. El kell fogadni, hogy a hülyékkel nem lehet mit kezdeni (velem sem...). Valaki taktikázni akar, valaki a játékélményt keresi, néhányan szokásosan pillangókat kergetnek, én meg csak gyors pontokat akarok, a lehető legkevesebb kreditért. Ennek ellenére megértem, ha valaki harcolni akar, hiszen beaktivált XP boosterek mellé célszerű teljesíteni is, de támogatni nem támogatom benne, csak ha szükséges a győzelemhez. Konkrétan a nagy javítót és elsősegélyt nem lövöm el soha, de az automatikus tűzoltó helyett van bent egy kis javító, amit szintén nem használok (de megtehetem). Nehéz tankkal általában foglalni megyek, papír közepes tankkal pedig a háttérből támogatok. Nem számolom, de érzésre azt mondom, hogy általában (70+%) nyerünk. Amikor a csata egy pontján látom, hogy túl kevés az esély, nem erőltetem, hagyom veszni a járművet.

    Jó kis mód lenne ez, ha a játékosoknak nem okozna gondot felismerni néhány apróságot. Például, ha az ellenfélnél van egy Maus, az annyit jelent, hogy eggyel kevesebb tankjuk van. Kb. két pályán tud odaérni valahová? Tapasztalataim alapján azt sem várhatom el, hogy a csapattársak a testükkel védjék a bázisfoglalónkat. Ha én védem őket, sokszor kibújnak mögülem. Természetesen az együtt mozgás sem általános, ahogy a fókuszlövés sem. Stb. Nincs ok bizalomra, nincs közös motiváció, ezért szavazok az olcsó és gyors pontra.

    Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

Új hozzászólás Aktív témák