Új hozzászólás Aktív témák

  • 3

    senior tag

    seggbe lövöm a T54-et, látom a becsapódást és semmi.
    nemegyszer visszanéztem a replayt és tényleg betalál de nem sebez.


    A WG által elismert jelenség. A megjelenített lövedék-röppálya és effektek nem feltétlenül egyeznek meg a szerveren lezajló eseményekkel. Zavaró, de nem tudsz mit csinálni vele.


    a hosszútávon elért eredményt, tehát az adott statisztikát figyeli. ezt lényegesen egyszerübb megcsinálni, mert egyetlen script elég hozzá.
    ha nagyon fölé vagy alá menne a stat akkor beleszól.


    Nem kell sem figyelnie, sem beleszólnia, mert több ezer csata alatt elsimulnak az RNG vagy egy-egy különleges szituáció által kreált kiugró eredmények.

    ha folyamatosan engedné, hogy a tudásom szerint játszak a tankkal, akkor ennek a tankomnak a statja lényegesen jobb lenne mint amilyen.

    Egy random csatában van még 29 játékos melletted. Minden csatában le kell győznöd őket és az RNG-jüket (a statod nem csak akkor romlik, ha az ellenség jobb/szerencsésebb nálad, hanem akkor is, ha a csapattársaid jobbak/szerencsésebbek).



    Az , hogy manipulálja a játékot a WG , az csupán feltételezés ... se cáfolni , se megerősíteni nem lehet .

    Miért lenne feltételezés? A WG-sek sokszor elmondták, hogy azért mozog tág határok között az RNG, mert a gyenge képességű játékosoknak is sikerélményt akarnak nyújtani.

    Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

Új hozzászólás Aktív témák