Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz jozefgucci1 #131376 üzenetére

    Ahogy a WG CEO-ja mondta: Content, content content. Kellenek a tankok, mert ebből van lóvé. Ha nem csinálnak prém tankokat, hanem az engergiákat a balanszolásra fordítják akkor abból nincs pénz. Azért az elmúlt évben ki is vettek egy jópár tankot a boltból, gondolom, hogy az IS-6 is erre a sorsra fog jutni, feltételezem, hogy idővel a többi kedvezményes MM-es tank is.

    Amúgy neked nem tök mindegy, hogy a csatában prém tankok vannak vagy normál tankok? Nem édesmindegy, hogy most az IS-3-at lövöd ki vagy az IS-6-ot? Szerintem rohadtul mindegy. Tier1-9-ig általában mindenki grindol, azaz addig játszik a tankokkal, amíg a következő tankot ki nem fejleszti, egy-két kivételtől eltekintve: Cromwell, IS3 stb. Vagy van ez az új őrület, hogy a csilagokat gyűjti a lövegre.

    Sőt tovább gondolva még azért is jó, hogy ennyi prém tank van, mert így itt is nagyobb lesz a változatosság. Igen, lehet, hogy tier8-ban mindenki prém tankkal játszik, de legalább nem mindenki ugyanazzal. Én még emlékszem azokra az időkre, amikor 10 type59 nézett farkasszemet 10 type59-el, és még 5-5 szerencsétlen a tier6-os tragacsaikban. Nem volt túl jó.

Új hozzászólás Aktív témák