Új hozzászólás Aktív témák

  • xXdensionXx

    tag

    Sziasztok!

    Lassan értem ide, és láttam pár bejegyzést a WOThungary ModPakk-ról.

    Nos, a ModPakk miatt (volt aki arra fogta de NEM) nem tiltottak ki felhasználót. Érdekes is lett volna, mivel a Fair Play szabályzatot a WOThungary az elsők között fordította és tette közzé, és elsők között tette közzé a WG hivatalosan közzétett fehér listáját az engedélyezett modokra vonatkozóan. (az oldalunkon ez is megtalálható a Hírek között).

    Másfelől csakugyan voltak egyes modokkal gondok de azok mindig is voltak, vannak és lesznek is sajnos.

    Igen, többen jelezték a gondot a letöltési sebességgel de ezt a hibát már a program előző verziójában javítottuk, így a letöltési sebességnek lényegében a felhasználó internetszolgáltatója által biztosított sávszélesség szabhat határt.

    Folyamatosan teszteljük a modokat és azokból válogatva teszünk be illetve veszünk ki a telepítő választék listájából amelyek stabilnak és problémamentesnek bizonyulnak.

    Páran kifogásolták, az oldal aktivitását (wothungary.hu hát.. hagyjuk bejegyzéssel) nos ez is változás alatt áll.

    Rengetek új fordító érkezett, és gazdagodott a modos csapat is. Ennek a változásnak egyik jele, hogy a WOThungary csapata elsőként készített teljesen magyar nyelvű modok telepítését segítő programot, melyet folyamatosan fejleszt a felhasználók visszajelzései alapján. Ennek használatáról több az oldalon is közzétett videó tutorial is készült.

    A változás persze itt még nem áll meg, fejlesztés alatt áll az új weboldal, mely hamarosan beüzemelésre fog kerülni, a választható modok listája is folyamatosan bővül, melyek természetesen a "kézi" modolás kedvelőinek kívánságára egyesével is letölthetővé van és lesz is téve.

    Ezt a Fórumot is igyekszünk követni amennyiben kérdés merülne fel a telepítővel kapcsolatosan.

    Üdv
    dension

    [ Szerkesztve ]

    http://www.wothungary.hu - WOThungary ModPakk - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ''A lustaság az evolució motorja!''

Új hozzászólás Aktív témák