Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    A lassan két éve tartó "patópálság"-omnak köszönhetően annyi free xp-m van, hogy a T-54 kifullozása mellett marad még bőven a kamrában. Tartogathatnám is, de úgyis mindig gyűlik annyi, amennyi szükséges, így csinálnék egy nagyberuházást...

    Két opció van, amelyek közül az egyikkel tudnék élni, ehhez kérek véleményeket.

    1. Az AMX 13 75-ről egyből át tudnék ugorni az AMX 30-ra vagy a kis BC-re. (A nagy BC az egyik célom, tehát inkább erre mennék.)
    Miért hagynám ki a 8-ast? Ahogy nézegetem a korábbi hozzászólásokat, AMX 13 90-ről inkább vagytok negatív véleménnyel, mint pozitívval, én meg nem vagyok egy akkora scout-man, hogy jól kézben tartsak egy nem túl jó tankot.
    Nem lenne fullos a tank, de a keretből még futná a középső ágyúra is.

    2. Tiger (P)-ről tudnám folytatni a Bélával. A Maus (bár egy használhatatlan tank úgy általában) mindenképpen be van tervezve, az Obj. HT15 küldetéséhez, de a T55A-hoz még a Béla is elég lenne.
    Miért hagynám ki Aladárt? Párszor lehúztátok, ráadásul ismerősöm is van, aki emiatt a tank miatt állt le a vonallal.
    Bélára fel tudnám tenni a X-es ágyút is, tehát teljesen fullosan tudnám használni.

    Mennyire kínlódás a két említett 8-as tank? Van értelme így átugrani őket, vagy meg lehet találni bennük a szépséget (mint a csúnya lányban négy feles után...)? Nem feltétlenül akarom én elkölteni az összekuporgatott javaimat, de ha tudok magamnak spórolni egy kis nyugalmat, akkor bevállalnám?
    Szerintetek?

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák