Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz emre #102601 üzenetére

    Én is így használom a Type 62-t és életképes. Ha kell, akkor tudok spotolni, ha nem, akkor meg óvatosan, de sebezni. A skilleket is úgy raktam össze, hogy egy hiperkönnyű med legyen :DDD

    (#102603) MCGaiwer

    Azért hülyeség, mert vagy aktív vagy passzív spotter vagy. Amennyiben passzív spotter vagy, akkor az optika helyett menjen az álcaháló, ha meg aktív, akkor meg a periszkóp helyett bármi más. Ha meg keveri valaki a kettőt, akkor érdemesebb az optikát választani, különben csak és kizárólag álló helyzetben fogja tudni kihasználni a plusz látótávot. A mai light-ok durva damage dealerek, úgyhogy sokat kell(ene) velük mozogni és ehhez is jobban dukál az optika.

    (#102604) Ukeve Ha durva lettem volna, bocsánatot kérek. :R
    A 452 méterhez meg belevettem a parancsnokon lévő skillt is. Periszkóppal 512 méter lenne a látótávja, mivel a látótávnak nincs maximuma csak a spotolási távolságnak (445 méter). Periszkóppal sem spotolna 445 méternél messzebb, viszont az azon belül lévő jó álcájú tankokat hamarabb észrevenné, mivel már azok álcáját csökkenti a nagy látótáv. Csak a kettő együtt nem hasznos, fentebb leírtam miért nem az. Azért azt javasoltam amit, mert a küldetésbe beleszámít a saját sebzés is, így érdemesebb aktívan részt venni a csatában. Ha nem számítana bele, akkor persze érdemesebb lenne elgondolkodni a periszkópon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák