Új hozzászólás Aktív témák

  • ricinus13

    senior tag

    válasz Dewri #15897 üzenetére

    Oké így már értem. Neked először az alapokat kellene megtanulnod, a linkelt jútúbosok sokat segítenek ebben. Az angolokat meg felesleges ennyit tapasztalattal próbálgatni, az egyik legnehezebb ág mert tényleg papír, viszont aki tudja mit csinál annak a kezében aranyat ér egy ilyen. Egyébként az ágyúk mérete a legkevésbé sem számít. Gondolod hogy a T8-as vagy T10-es hajón ugyan az az ágyú van mint a T3-ason?
    Az Omaha pedig egy elég jó kis hajó lenne, de a matchmaking miatt most jó szar, ezen nem nagyon lehet segíteni, csak cikázol amennyire tudsz és megválogatod hogy kinek mész neki. Pozícionáld magad úgy hogy maximum egy oldalról kapjad az ívet és folyamatosan kerülgesd amit feléd küldenek. HE-t lőjj kb mindenre, kivéve ha egy másik cirka az oldalát mutogatja. Szigetek mögül a közeli hajókat a tropokkal is megkínálhatod de vigyázz mert csak 5,5km-ig mennek el. Próbálj általában a többiekkel maradni hogy inkább őket lőjék, és soha ne mutogasd az oldalad semminek. A Kuma kb ugyan ez. Nagyon kell figyelni hogy mi van és mi lehet körülötted, folyamatosan figyeld a minimap-et. De mindenek előtt tényleg az alapokat kell megtanulnod mert anélkül lehetetlen feladat az egész. Én leginkább iChase videóit ajánlom, azok közül is a Captain's academy-t.

    Egyébként BB-ként is érdemes a többi hajótípussal menni mert legalább megtanulod a torpedó távolságokat, spotting távolságot stb. Szerintem nem jó ötlet csak BB-re menni.

    [link] Ezt mindenképp nézd meg, sokat segít. De a BB-ről szólót is ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák