Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn00PiG

    aktív tag

    válasz petroleumlam #7140 üzenetére

    Értem, tehát vigyek egy táska méretű plusz eszközt azért, hogy abban a 3 órában ne unatkozzak. Logikus.

    Az persze elképzelhetetlen, hogy nekem nincs laptopom, pedig így van (csak céges van, azt a 17" dögöt meg cipelje akinek 2 anyja van :D) - van egy asztali PC-m, ami mindenre használható otthon, egy X360 játékra. Még egy plusz eszközt nem fogok csak ezért venni/magammal cipelni minden alkalommal.
    És igenis van jogosultsága a hordozható eszközöknek, amin játszani lehet, lásd PSP, nintendo Gameboy/3DS, még a Sony is adott ki konkrétan játékra való telefont az Xperia Play személyében.

    Azért, mert 2-3 embernek ugyanaz a véleménye egy adott közegben, az nem jelenti azt, hogy az a normális gondolkodásmód, vagy azt, hogy ezt mindenki így gondolja.
    Jelen esetben én szívesen játszok az amúgy is magamnál hordott telefonomon, főleg ha hosszab ideig utazom, és ha már játszom ennyi ideig, akkor lehet nem 10db 1-2 perces játékot fogok nyomni, hanem egy olyat, ami akár 3 óráaig is elszórakoztat.

    De ez egy meddő vita: én pl. filmet nem néznék telefonon, más meg azért sír, hogy miért nincs rajta alapból h264 codec, miért nem játszik le mkv-t. Mégse hurrogom le, mert neki lehet erre van igénye - nekem pedig egy jó játékra.
    Sőt, van olyan, aki könyveket(!) olvas telefonon - arra nekem ott az e-book reader. Mondhatom én nekik, hogy de a könyv meg az e-book reader az jobb, de ha ő a telefonján akar olvasni szíve joga - én csak egy jó játékot akarok :)

    De nem is értem hogyan lyukadtunk ki ide, mikor csak a játék ára volt a téma...

    [ Szerkesztve ]

    Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

Új hozzászólás Aktív témák