Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn00PiG

    aktív tag

    Ajánlanék egy pár WP8 appot, amik mindennapos társaim, hátha valaki hasznát veszi:
    (Előre is sry, de UK linkek, mivel én abba a régióba regisztráltam magam)

    Maluuba - Ingyenes Siri szerű asszisztens, elég jól érti még az én kiejtésemet is, és rengeteg dologra használható (naptárba is tud írni, ébresztőt is tud, de kihasználja pl a social scoutot is). A jelenlegi megoldásoknál (Alex, Ziggy) sokkal használhatóbb.

    Prototype Browser: egy nagyon érdekes böngésző, mivel lehet a mindennapokban nem elsődleges böngészőnek használnám, de alig fogyaszt adatot, ráadásul villámgyors (videóteszteken nem volt olyan telefon/rendszer/böngésző, amit ne vert volna el sebességben - ez komoly, lehet tesztelgetni, cégnél az i5 safarit és a Nexus4 Chrome-ot is lazán verte). Elég gyors, gyakorlatilag viszont nagyon fapados, ennek ellenére a ~250Ft árát bőven megéri.

    AudioCloud: egy totál letisztult SoundCloud kliens, letöltési lehetőséggel (ami akár a Music Hubba is tud egyből tölteni). Live Tile a feliratkozásokhoz, ráadásul ingyenes - zenebuziknak kötelező :)

    RapDialer: Nekem nagyon hiányzott WP-n egy jó gyorstárcsázó, ez egy ingyenes megoldás, ami elég funkciódús, szép. T9 alapon működik, ugyanazt tudja, mint a fizetős társai (van belőle fizetős változat, semmivel nem tud többet, az ingyenes is reklámmentes, de azzal lehet támogatni a fejlesztőt)

    Blink/Burton: Nagyon jók burst shotok készítésére, mozgó téma elkapására. A blink már fókuszáloskor ellő egy rakat képet, amikből lehet válogatni, hogy mit akarunk megtartani (ha elmentettük a képet utólag is lehet változtatni azon, hogy melyik legyen megtartva). A Burton még érdekesebb: ez egy videót készít, majd szekvenciákra osztja, amiken bejelölhető az (satírozható), hogy mit akarunk az adott szekvenciából megtartani. Nehéz elmagyarázni :) A Burton Nokia only!!!

    ProShot: a legjobb fénykepező alkalmazás, ami lencseként is használható, viszont WP8 only! Kis millió beállítási lehetőség, remek képminőség, és a fejlesztő ígérete alapján hamarosan RAW formátumba is lehet majd vele menteni.

    Toggle: Mindenkinek meg van a maga választása kapcsolati ikonok terén, de szerintem ez a leghasználhatóbb - sok alkalmazás a Bluetooth csempét nem tudja live-ként megjeleníteni, ez igen, ráadásul WP8 támogatott, így kis csempékkel nagyon szépen rendezhető is (egy screenshotot pakolnék a homescreenemről erről:
    )

    Egyelőre ennyi, ha van rá érdeklődés írhatok még párat :)

    [ Szerkesztve ]

    Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

Új hozzászólás Aktív témák