Új hozzászólás Aktív témák

  • chipesz

    őstag

    Spotify Premium-ot használtam decembertől, de nem igazán voltam megelégedve az app minőségével, volt hogy eltűntek a számok, kilépett, meg lomha volt az egész.

    Most a Telenor nagy áremeléseiért cserébe 3 hónapig ingyenes Deezer-t ajánl. Gondoltam remek alkalom a próbára, le is mondtam a Spotify-t, júniustól már Deezer Premium+-t használok.
    Azaz csak használnám, mert folyton panaszkodik az alkalmazás, hogy kapcsolódjak WiFi-hez, vagy 3G-hez, holott csatlakozva vagyok. Nem indítja el a zenéket (amit előtte fél perccel mondjuk lejátszott) "Az engedély lejárt" üzenettel. :F
    Nem hiszem el, hogy fizetek egy szolgáltatásért és nem működik. :U Az már más tészta, hogy maga az egész Deezer nem tetszik, nincsenek hangulatnak, vagy eseménynek megfelelő lejátszási listák, mint a Spotify-on, azt szerettem.

    Mai nap, miután 1 órát ba..akodtam azzal, hogy egy nyomorult zeneszámot lejátsszon (persze nem tette), meguntam és az Xbox Music próbahónapot most élvezem.
    Azt észrevettem, hogy nem olyan nagy a zenei kínálat (legalábbis ami a magyar előadókat illeti), mint a Spotify-on, de ez az alkalmazás a legjobban működő a 3 közül.

    Na mármost, a kérdés: az létezik, hogy eltérő régiókban nem ugyanannyiba kerülnek a szolgáltatások?

    A Spotify-ért 5 eurót fizettem (~1560 Ft), a Deezer 1390 Ft a Telenornál, az Xbox Music meg 9.99 dollár (~2770 Ft). Annyit pedig sokallnék érte.
    Viszont eme cikk szerint mindhárom 9.99 dollár. Ezért nem értem.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

Új hozzászólás Aktív témák