Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz azopi74 #6397 üzenetére

    Akkor tehát cseszhetjük a normális settings appot is szerintem.. Üdvözlöm azt aki korábban mondta, hogy oké, ez így tényleg vérszegény, de majd a véglegesben biztos bele raknak minden beállítást.

    A Vista óta minden verzió hozott UI változásokat, de azóta sem sikerült minden beállítást tartalmazó menüt egy helyre rakni. Sok panel még XP (vagy még 98?) óta ott van.. de azért kaptunk egy új (még egy új, a control panel mellé) settings menüt ami ugyan igénytelen, ronda mint a bűn (jó, ez szubjektív) viszont cserébe elég foghíjas a tudása (butított). Még a control panel-ben is több minden volt.

    A sok, ezer éves panel meg maradt a helyén, de most már legalább lassabban/nehezebben lehet elérni őket, mert még 3 plusz kattintás kell mire oda jutsz mondjuk a virtuális memória beállításhoz (jó, nem egy gyakran használt opció, de akkor is). Direkt megnéztem, a kereső segítségével sem tudod megtalálni a system properties-t, vagy a preformance options-t.

    Persze sokkal fontosabb dolgok is vannak ennél, értem én... nagyon hiányzott például az asztali számítógépemre a lockscreen, a teljes képernyős, érintésvezérlésre optimalizált UI (és senki ne akarja nekem bemesélni, hogy az érintőképernyős asztali PC-k olyan kib****tt elterjedtek lennének akárhol is..), ahelyett hogy egy konzisztens felületet hozzanak létre.

    Bocs mindenkinek a kirohanásért.

Új hozzászólás Aktív témák