Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz TRob1 #58501 üzenetére

    Te tudod hogy kell, én tudom hogy kell. Átlag userek millióinak a helyébe képzeld magad amikor egy automatikus éjjeli frissítés hazavágja valamelyik eszközét vagy spéci munkaeszköz programja összeveszik az új builddel.

    Night light ütemezés ha csak altatod a gépet valóban jó, leállításkor problémás ilyen egyszerű dolgot az MS és 10 millió insider nem vett észre? Az új appok: nem az a gond berakják a 3D Buildert és Paint 3D (ez is mi hogy nem egységes az elnevezés), vagy ez a Mixed Reality cucc, hanem az gáz se elrejteni nem lehet startból vagy könnyen eltávolítani ha nem kellenek ezek. Régen ha nem kellett mondjuk a Windows Media Player szépen el lehetett távolítani hivatalos módon. Nem használtad a Wordpadot és nem akartad minden start menüs W kereséskor feldobja, akkor csak törölted a parancsikonját a start menü mappából és kész. Most meg több eltávolíthatatlan, elrejthetetlen UWP cuccal szórja tele a menüdet.

    (#58503) wwenigma

    Kezdjük ott ha nincs VR cuccod az a gomb meg sem jelenik a settings-ben, de a start menüben ott lesz a Mixed Reality. Registry-vel ha bekapcsoltam külön már megjelent a settings-ben ahogy a képeden és hiába nyomtam rá az uninstall-ra a start menüben ugyanúgy ott marad a meg sem nyíló app. Magyarul gány. És ez clean install után volt. Sima in place upgrade iso-ból frissítéskor pedig még egy extra halott vackot tett a start menübe a CU, valami Wireless Media izé szintén meg sem nyílt, szintén eltávolíthatatlan normál UI-ból csak powershellből még az ikonja is hibás volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák