Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    Frissítettem én is 122-re, néhány tapasztalat:

    - Az uTorrent már a frissítés előtt is abbahagyta az automatikus indulást a windows-al, ez most sem javult meg, egy darabig ment, aztán már nem. Beállításainál és a startup-nál is be van állítva.

    - Eltűnt a számológép a gépemről az indulás után, kereső sem találta, most miközben ezt írom, újra beírtam és most már megtalálta.

    - Megszüntette az MPC társítását az MKV videókhoz, aztán ezt újra beállítva, majd elindítva egy mkv-t, az nem adott képet, csak egy zöld sáv volt a fekete kép tetején. Most reinstallal próbálkozom.
    szerk.: ez nem segített, ugyan az. Most már külön örülök hogy egy True Detektive rész közben véletlen space-t nyomtam a felugró ablakra, hogy indítsam újra a gépet a frissítéshez, amitől persze újra indult és frissített. Hogy mi a ...... ....... ........ -ért erőltetni ez a rohadt újraindítást (főleg egy teljes képernyős alkalmazás futása közben), nem fogom megérteni.

    - A Firefox felső sávja színhibás, előbb volt benne egy barnás csík egy darabig aztán fehér lett, most megint ott a csík, majd most már éppen kék.. Legalább most már nem lóg ki a képről egy kicsit, ez is valami! Most jöttem rá, hogy a színes csík addig tart amig az All-in-one sidebar ki van húzva. Eddig ilyen nem volt.

    - A kereső sávra frissítés után először kattintva közölte hogy Cortana nem elérhető a régiómban. Most teljesen bugos, kriksz-kraksz az egész, valamint nem találja a telepített Irfanview-t sem amibe ezt a képet rakom:

    (#5561) Szaby59: AMD, igen, köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák