Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    Feladom...
    Lassan elfogynak - illetve már elfogytak - az ötleteim. A munkahelyi gépem - W10 after AU - a WU futtatásakor nem találja a szolgáltatást. Augusztus 22 óta tegnap sikerült először csatlakozni, de csak online módon. Leszedett pár biztonsági csomagot, azóta síri csend. Illetve hibajelzés.
    Az otthoni gépem - before AU - augusztus eleje óta semmiféle frissítésre nem hajlandó. A hétvégén átállítottam a lokalizációt (nyelv, hely, stb...) Egyesült királyságra, lekapott egy kummulatív csomagot, azóta se kép, se hang.

    Mindkét gép tökéletesen működőképes, fut, mint a szélvész. Mindkét gépen ellenőriztem az integritást, hibátlan.
    Az otthonin egy W10-es WU hibajavító talált két nem katasztrofális hibát, az egyiket javította, a másikat nem tudta, a WU így sem fut - illetve fut, de semmit nem talál - mérgemben a legutolsó MCT-lal kezdtem el lefrissíteni AU-re. Sajnos az éjjel a frissítés kezdete előtt altatnom kellett a gépet - mobilnetem van és nem akartam elfogyasztani a maradék adatforgalmi keretet, így éjfél után álltam neki, mert eléggé kihasználatlan az éjjeli 100GB-om - a frissítési állományokat letöltötte, de lefrissíteni már nem maradt idő. Majd ma. Korán kelek, így is fél kettőkor kerültem ágyba...
    Ha ez sem hozza ki a beragadt állapotból, akkor fingom sincs mihez kezdek vele.
    (ha kellenek a konfigok, leírom őket)

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák