Új hozzászólás Aktív témák

  • mope

    tag

    Sziasztok!

    Tudtok abban segíteni, hogy rendszeresen update-elt win 10 64bit esetében, miért van az, hogy ha kikapcsolom a gépet, majd újra be, az indítás óta eltelt idő nem nullázódik.
    (véleményem szerint ez lehet a következő jelenség oka: )

    Ezt azért kezdtem el figyelni, mert megjelent egy olyan hiba, hogy chrome letöltés alatt (vagy youtube) a negyedik mag fullon jár és az egeret nem tudom arrébb húzni annyira szaggat. Szerintem i5, 16GB és SSD mellett ez eléggé fura. Először arra gyanakodtam, hogy meghülyült az OP rendszer, szóval csináltam egy reinstallt. Minden megjavult egy darabig, majd ismét 6-7 nap volt a rendszerindítás óta eltelt idő és kezdte újra maxon járatni a 4. magot.
    Aztán fogtam és a Samsung SSD szoftverében átállítottam maximum performance-re. Újraindult a gép, aztán lenullázódott a rendszerindítás óta eltelt idő. Ismét jó volt egy darabig minden, aztán újra előjött a probléma.
    Szóval olyan mintha nem tudnám kikapcsolni teljesen a gépet és szemetelődne. Ja, és nincs hibernálva a gép. Rendesen bios boot-tal indul a bekapcsolás. Teljes áramtalanítás után is pörög a rendszerindítási idő :Y

    [ Szerkesztve ]

    Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”

Új hozzászólás Aktív témák