Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz twine #24732 üzenetére

    Minden megjavult, a kártyaolvasótól (mindent megeszik) kezdve az alvó módon át minden. Nagy ívben elkerülöm a 10-et. Asztalit is sztem legyalulom. Akkor legalább menni fog a beépített wifi is.
    OLyan apró bosszantó dolgok szűntek meg, hogy magam sem hittem volna. Egy példa: HDS4.60 win 10 alatt nem jegyzete meg a HDD-k energiagazdálkodási beállításait. Mindig újra be kellett állítani ha rádugtam a rack-et. Ezzel jócskán csökkentve a fejpakolások számát. Win7 alatt érdekes, de működik minden rendesen. Ja és képzeld amikor párosítom a telefonom BT-n nem kapcsol ki a tapipad. Mert érdekes módon win10 alatt kikapcsolt. Soroljam még? Érnie kell ennek még. Tudod ott telt be a pohár amikor meg volt nyitva 16 féle dolog, dokumetumok, miegymás és elaltattam majd minden odaveszett.
    óóó van még, kedvenc játékaim (2db 1999-ből) megy win7 alatt. :DD
    Az alvás bug másnak is előjött nem egyedi, nem mindig van azért is mertem ennyi nyitott dolgokkal elaltatni. Sőt volt még, ez az ótvar szar azt hitte hálózaton van a noti amikor akkuról ment. De itt van még a röccenés bug ami minden gépet érint itthon amin van (egyelőre), sőt a bekapcsoláskor csonttá fagyás is volt 1x mielőtt bejelentkezik. A dolgok nagyobb részével előző notin is találkoztam, asztalin előfordul jó pár.
    A tervezett elavulásról meg annyit, hogy nem igaz, hogy egy MSI Z77 Mpowerben lévő wifi karihoz nincs win10 driver. Egy 300-as wifi karihoz ami pár éves. A Hp egyedi cuccai sem működtek rendesen, pl a quick launch app is úgy ment hogy ha engedtem az OSD menüt úgy laggolt a gép mint egy 486-os. Érdekes módon win7 alatt nincs. At öedög a részletekben rejlik. Eleinte jó volt, még írtam is, aztán elkezdtem úgy használni ahogy egy gépet legalább szokás. Nézzük már meg, hogy a HSZ-ek hány százaléka szól hibajelezésről!
    Az a szbvrt defender olyan dolgokat tilt le amik gyártói programok. Végre a HP akku csekkolóját is el tudtam indítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák