Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Sziasztok!

    Lenne egy kis problemam a laptopommal. A modell: HP 15-g092sa, ujonnan vettem Windows 8 64-bit OEM telepitve volt rajta gyarilag, amit felupgradelhettem 8.1 verziora. Fut meg rajta McAfee -Lifesafe - Internet Security, szinten eredeti.

    Ez idaig rendben mukodott (tavaly julius-augusztus kornyeken vettem), de par napja nem mukodik se a Windows Upgrade, se a HP Support Assistant upgrade resze.

    A Windows Upgrade-et ha el akarom inditani, bejon az ablak de feher marad es csak porgeti a "homokorat", semmi sem tortenik.

    A HP Support Assistant szinten nem tud hozzaferni a Windows frissitesihez. A HP sajat frissiteseit lajta, elinditom a folyamatot, a HP szerverekhez meg csatlakozik, de a letoltest mar nem inditja el.

    Ha en magam megkeresgelem a progikat a HP honlapjan, ugy le tudom oket toltogetni es rendben telepiteni is tudom oket. Ami jobban zavar az a Windows Upgrade mukodeskeptelensege, mert gepinditaskor kiirja, hogy fontos frissitesek varnak ram es telepitsem oket.

    Azt gondoltam talan a legutolso Windows upgrade okozhatja a hibat, igy azt uninstallaltam, de meg mindig semmi, a Support Assistant-ot is ujrainstallaltam, szinten semmi valtozas.

    Egyeb problemat nem vettem eszre, rendben mukodik a gep.

    Esetleg valami otlet, hogy mi okozhatja? Vagy mivel probalkozhatnek, hogy megtalaljam a hibat? A Microsoft honlapjan talaltam egy Windows Upgrade hibakeresot, amit ha elinditok, csak keresi a hibat az idok vegezeteig es nem all le magatol, szoval az sem segitett...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák