Új hozzászólás Aktív témák

  • Necc

    addikt

    Udv.

    Egy olyan problemam van, hogy a windows allandoan alacsony szamitogepteljesitmenyrre es tul keves memoriara hivatkozva minimalis terheles mellet is allandoan kikapcsolja az aero feluletet, es borzasztoan idegesit, hogy ujra kell ertekelnem a gepem ahoz, hogy ismeteljen visszakapcsolja. (a beepitett aero diagnosztikai segedprogram nem talal semmit).

    Ez azota fordul elo, amiota alaposan felujitottam a gepem, es ujratelepitettem a windows-t (alaplap, processzor, memoria lett cserelve es SSD-vel lett felbovitve a gep), viszont a felhasznaloi szokasaim semmit se valtoztak (azaz ugyanazokat a programokat hasznalom mint ezelott, csak egy sokkal nagyobb teljesitmenyu gepen).

    Mivel otletem sincs, hogy mi okozhatja az aero allando kikapcsolasat es a win7 folyamatos rinyalasat hogy "Windows has detected that your computer's performance is slow" uzenet allando popupolasat, ezert nem akarok sotetben tapogatozni es egy csomo felesleges reszletet leirni mint "szerintem lehetseges ok", de a segitsegeteket szeretnem kerni ezen hiba egyszeri es mindenkori megoldasaban.

    Annyit azert megemlitek hogy 1 oranyi kuglizas es a topicban valo keresgelesem eredmenytelenul zarult.

    Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

Új hozzászólás Aktív témák