Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Zoz #65252 üzenetére

    Az a POSready trükk az XP-re egy nem hivatalos gányolás és nem éppen ugyanaz, mintha rendesen támogatva lenne... Ráadásul a Windows 7-re épülő Embedded verzió támogatása ez alapján csak 2021-ig tart. Vagyis, ha még működne is egy hasonló trükk, sokkal akkor sem lehetne vele kitolni a támogatást. Az meg a másik, hogy max. home user szinten egyesek elszórakoznak ilyennel, de hivatalos és komoly helyeken nyilván nem fognak.

    Az ingyenes frissítési lehetőség is valóban szerepet játszhatott az új Windows részesedésének növelésében, de azért nagy valószínűséggel anélkül is meglett volna a növekedés. Pláne, hogy az idő és az újonnan kijövő hardverek is eleve az újabb rendszernek kedveznek. Az pedig szintén ismert, hogy előtelepített formában és önállóan nem lehet a régebbi Windows-verziókat a végtelenségig értékesíteni és már pár éve, de most is eleve a 10-es ilyen szempontból a preferált.

    Részben értelemszerűen arról, meg arról is, hogy hosszabb távon melyikre érdemesebb inkább váltani pl. egy XP-ről. Már pár éve is volt olyan cikk, ami alapján inkább egy tovább támogatott Windows 8.1-re váltottak, mintsem Windows 7-re. Aztán azóta már lehet ott is megtörtént az upgrade a 10-esre, vagy majd fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák