Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Komoly gondom akadt, a tegnapi nap folyaman uj procit, proci hutot es videokartyat raktam a gepembe, konfigom az adatlapomon(friss infokkal).
    Minden tok jol is ment tegnap este, semmi gond nem volt, ma kiakartam probalni mennyire lehet overclockolni a procit, egy logoutos guide szerint el is kezdtem.
    Reseteltem a beallitasokat defaultra a biosban(load optimized defaults), kikapcsoltam a power saving opciokat(c-state stb), majd megakadtam ott, hogy a cpu multipliert nem birtam atallitani.
    Magyarul semmi overclockolas nem tortent, kb csak a defaultok visszaalitasa.
    Ujrainditottam a gepet, hogy rakeressek mitol nem tudom atallitani, erre el sem indul a windows, betoltesnel meghal(starting windows), wtf??? :W

    Biosba visszamentem, megint betoltottem a defaultot, semmit nem allitottam at, ugyanez a helyzet, utana cmos reset, elem kivetel, szepen le is resetelodott a bios, de szinten nem indul a win.
    Probalom safe mode-ban, nem jo, utolso helyes konfiggal sem jo, safe mode command prompttal szinten elszall.
    Utolso amit kiir, hogy a classpnp.sys loaded, erre rakeresve akadtak emberek akiknel ennel lehalt a boot, de allitolag nem egyertelmu, hogy emiatt vagy a kovetkezo driver miatt amit nem ir ki.

    Utana inditottam debug log enabled opcioval, majd repair disk berak, de cmd-bol a c:/windows alatt nincs ntbtlog.txt falj.
    Ami erdekes, hogy minidump konyvtar se volt.
    Nem tudom recovery discrol vegezve mukodik-e de engedelyeztem a full dump logot: "wmic RECOVEROS set DebugInfoType = 2".
    Mondjuk valszeg nem, mert tovabbra sem talalok dump fajlokat.
    Probaltam restore pointot visszaallitani, persze nem segit, recovery discrol inditottam memory ellenorzest, az se irt semmit.

    Most hirtelen nincs tobb otletem, a kerdes, hogy ilyenkor egyaltalan hogyan deritse ki az ember, hogy mi hal el?
    Valakinek hasonlo tapasztalat?
    Reinstall-t nem akarok semmikepp, tul nagy veszteseg lenne.

Új hozzászólás Aktív témák