Új hozzászólás Aktív témák

  • g.tomko

    csendes tag

    Jó Napot Kívánok!

    Picit tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán jó helyen teszem-e fel a kérdésem. Lássunk neki:
    Vásároltam egy 'Steelseries Siberia V2 USB' nevű virtuális 7.1es gamer fejhallgatót. A problémám röviden az hogy a mikrofon nem vesz semmilyen hangot/jelet. Pár éjszaka angolul guglizás, egy teljes windows install után oda jutottam hogy ez valószínűleg hardver hiba lesz, viszont mielőtt a drága jó amazonnak visszaküldeném a redelésem egy részét (persze csomagot rendeltem - ezért húzódzkodom) egy valamire figyelmes lettem:
    a windows újratelepítése után, feltelepítettem a gyártó 'sztííLszííriz endzsin' programját, mert persze külön drájvert nem kell letölthetővé tenni - fontos dolog a marketing a felhasználó erőforrásain élősködve - majd ezután usb aljzatba dugva a fejhallgatót neki is kezdett a windows kitalálni mi is ez az eszköz, elkezdte telepíteni hevesen, majd a kis ablakban kipipálta hogy kaptam egy:

    - USB kompozit eszközt
    - Siberia V2-t
    - USB Input divájszt

    nem igazán értettem hogy miért nem Siberia V2 microphone mondjuk. Aztán felcsillant a szemem, megkérdeztem a barátnőm Aidát, mert utálok az asztal alá látni, ő meg átlát a gép oldalán is ugye, és ő még azt is hozzátette hogy minden driver a Microsoft által publikált és legalább 3-4 éves, hiába használja az eszköz esetleg a gyártó nevét.
    Nem igazán értem mi folyik itt :D

    Előre is köszönöm a segítséget,
    G.

    confidence gives my freedom.

Új hozzászólás Aktív témák