Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz lck #34481 üzenetére

    100-ból egy drivernél nem lesz gubanc, de mire felteszi rájössz, hogy ezer éves és a gyártó oldaláról sokkal frissebb is beszerezhető és esetenként még több funkciót is támogat mint a csupasz update-es. Tehát a saját idődet cseszed el ha winupdate-ről is telepítesz meg később más forrásból is.

    Én speciel minden Windows telepítést úgy kezdek, hogy a még működő gépre feltolom az AIDA64-et és megnézem milyen alkatrészekből áll össze a vas. Ha nem működőképes állapotba kerül hozzám, akkor úgyis megbontom a gépházat és szemrevételezéssel nézem meg mihez milyen driverre lesz majd szükségem. Külön leszedegetem mindegyikhez a meghajtóprogramokat, majd adatmentés után legyalulom a rendszert és megy fel az új a friss driverekkel. A Window Update foglalkozzon a Windows-zal, ne a driverekkel.

    Az ATI driver problémádhoz nem tudok hozzászólni. Kismillió féle ATI/AMD chippel szerelt gép/noti ment már át a kezeim között és soha egyikkel sem volt problémám. Ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy a .NET frameworköt nem pakoltad fel előtte.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák