Új hozzászólás Aktív témák

  • sziku69

    senior tag

    válasz Visormail #28678 üzenetére

    Nem jött össze. Illetve egy memóriát benne hagyva összejött. Telepítés után visszaraktam a másik memóriát is, és még mindig jó volt. Felraktam az alaplapi cuccokat. Vga-t. Semmi gond. Aztán egy kis idő múlva (kb 20 perc) újraindult a gép, és konzisztencia ellenőrzést csinált. de nem tudta végigcsinálni.
    Ezután egy másik vinyóval, (úgy hogy a gépben benne hagytam mindent ami benne volt) újra kezdtük a telepítést. Mintha nem is lettek volna problémák előzőleg, Simán felment a windows. Ezután illesztőprogramok alaplaphoz, vga , stb. Már kezdtünk örülni hogy minden ok. De aztán megint jött ez a konzisztencia ellenőrzés.

    Tehát winyó hiba kizárva. A Táp minőségi. Sajnos csak egy ág jön le róla, amin a sata betáp csatolók vannak. Sata kábelt cseréltem, Az alaplapon is átdugtam másik sata portra.

    Szereznem kellene egy másik tápot? Mert attól is előfordulhat ez a konzisztencia hiba.

    Ja és a bios is fagyott állítás közben. Nem tudtam defaultra állítani. Aztán ősi módszerrel kivettem az alaplapból az elemet, hogy biztos legyen a dolog. Bár már ebben sem vagyok biztos, mert a lapon dual bios van, és nem tudom ilyenkor hogyan reagál. Van az alaplapon egy cmos reset, de azt nem nyomtam meg.

    A két dolog ( telepítés, bios lefagyás) lehet összefüggésben?

Új hozzászólás Aktív témák