Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz Sub-ZeRo #18604 üzenetére

    Szábzéró!:

    Én ezt írtam:
    (#18571)
    Van olyan kafa win 8 skin win7-re, ami csak az ablakokat és ikonokat módosítja a win8 metro csempés felület nélkül? Nagyon fontos, hogy csempe felület nélkül legyen, mert az nem kéne egyáltalán.
    (#18603)
    nem haha.
    a windows 7 ablakja nem úgy néz ki, mint a 8-é.
    tehát a válasz nem windows 7, mert abban nincs olyan.
    na mindegy.

    Szóval úgy látom még mindig nem érted.
    Ez itt a win 7 topic és én a kérdésemben is win 7-re keresek skint, nem pedig win 8-ra ahogy te mondod és így nem a win 8 lesz "hekkelve" és fikázva ahogy te említed, ha rossz lesz valami.
    Nem értem miért kéne megszoknom a win 8 start menüt win 7-en? Mert én win 7-re keresek skint nem 8-ra, ez lényeges tény.
    Itt semminek semmi köze nincs a win 8-hoz főleg nem os. a gépen téren, mégegyszer mondom win 7-re keresek, az annyit jelent hogy win 7 van a gépen nem pedig win 8.
    Csak a win 8 ablaka tetszik és azt szeretném betenni win 7-be, tudod úgy mint régebben az xp-be a vista skint, ami már jól bevált dolog volt sok mindenkinek annó, köztük nekem is elég sokáig.
    Mellesleg elég értelmetlen lenne win 7-re win 8 metro csempét tenni, bár lehet valakinek kellene, nos az az ő dolga és tiszteletben is kell tartani, de erről szó sem volt.
    A másik meg az, hogy ide segítségért, információért, konkrét programokért, aki már használta és jól bevált neki így bátran ajánlhatja szinten,, ezért jön ide az ember, nem kioktatásért és leépítésért, meg társai szövegért.
    Mert ez nem segítség volt, minden csak nem az.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák