Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz vlevi #8224 üzenetére

    Ha az egyik előző válaszban már leírták, hogy opcionális csomag/funkció hozzáadása formájában akár később is megoldható lehet a régi SMBv1 támogatása W11 alatt, + 2025-ig a W10 használata is opció amit nem érint az a hír, + egy másik szerint a NAS-ra akár 3rd party firmware is rakható ami támogatja az újabb SMB verziókat, akkor nem világos hogyan jön ide a NAS kidobása. :F Na persze előbb-utóbb ki kell, nem feltétlen lesz 20-30+ évig használva.

    Az átlagember, egy egységsugarú felhasználó ennyi erővel azt sem tudja mi az hogy megosztás és hálózati elérés, mi az hogy SMBv1/2/3, mi az hogy NAS, ők vsz nem nagyon használnak ilyeneket, ezen felhasználói réteget pont ezért nem különösebben fogja érinteni a probléma és ezért nem nagyon lesz esetükben miről beszélni. :N Akiket érint és tudatában vannak az előbbieknek, azok meg általában azért csak tudnak informálódni a netről, vagy segítséget kérni egy náluk hozzáértőbbtől.

    Az már egyéni probléma, ahol 20 év alatt sem tudták megoldani a váltást, meg akkor ennyi erővel nem használnak majd SMBv1-et, vagy de, akár használhatnak is az 1. pontban leírtak értelmében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák