Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz AtHoS #6538 üzenetére

    +1, én is hatalmas TC-s vagyok, böngészőből Brave, lejátszónak Winamp vagy VLC. Sajnos számomra felejtősek a beépített dolgok. Power usernek tartom magam, mert fejlesztek és üzemeltetek, emiatt mindenbe bele tudok kötni és testre akarom szabni.

    Viszont hozzátartozik a dologhoz, hogy körbe vagyok véve jónéhány nem power userrel. Jó példa erre öcsém, aki a beépített Groove zenét használja, Microsoft Edge mellett, videót pedig a filmek + TV-vel néz, fájlokat pedig az intézővel kezel. Neki teljesen elég ez, nagyon szereti a 10-et és a 11-et, mert alap userként nem kell 30 féle dolgot telepítgetni.

    Nekem az az egy szívfájdalmam, hogy mint ha az Ms erővel próbálná megnehezíteni a 3rd party dolgok használatát, beépülését a Windows-ba. Tény, hogy alap felhasználók számára már nagyon sok dologra alkalmasak a beépített eszközök, mert ha valakinek gépet telepítek, 99%-ban nem is nagyon kell már Chrome-ot, VLC-t meg képnézőt felpakolni, maximum egy Office-t.

    A helyi menüre amúgy, nagyobb laptopokon és asztali billentyűzeteken a space-től jobbra van erre szolgáló gomb, az még a régit hozza be, persze kérdés, meddig. Az új szerintem sem sikerült a legjobban, főleg, hogy a kezdőbetűkkel nem lehet benne navigálni. Az intéző további szégyene, hogy az ALT+2-vel (Windows 10-ben debütált) nem lehet már új mappát létrehozni.

    #6548Tibiajax
    Állítólag valamelyik update után vissza fogják hozni az alapértelmezett böngésző beállításának lehetőségét, ez a protokoll-os bohóckodás szerintem is rettenetes.

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák