Új hozzászólás Aktív témák

  • peti_s

    addikt

    válasz King Unique #14663 üzenetére

    Nem. Évek óta próbálgatva volt a W10-re való átállás.

    De a ~2015-2018 közötti beszerzésű gépekre nem volt egységesen stabil.

    Olcsóbb lett volna sokkal W10-re váltani már a hosszabbítás előtt, ezért különféle tesztkörnyezetben futottak a W10-el a céges gépek. Csak jött egy frissítés, és a gépek változó arányban, de nem működtek tovább.

    Kiszámolták, hogy olcsóbb a W7-et meghosszabbítani, mint az IT személyzetet növelni a W10 miatt.

    A friss beszerzésű új gépek, ~2021-2023 közöttiek stabliabban mennek W10-el, de nem erősebbek, gyorsabbak, vagy jobbak ugyanarra a feladatra, mint a korábbi variánsaik voltak. Tehát a korábbiak nem avultak el, nem volt velük semmi probléma azon túl, hogy a W10 frissítéseivel hajlamosabbak voltak összeakadni.

    A korábbi 1-2 havi W7-es újraindítást, felváltotta a naponta legkésőbb 2 naponta újraindítás W10 mellett. Nem érzem ezt fejlődésnek.

    A céges raktárszoftverünk meg elindult W10 mellett, de kifagyogatott, belaggolt, nem ment. Tervben volt az updatelése W10 readyvé, de az arra épült hardverek sem voltak W10 alatt támogatva, ezért lett a komplett gép és szoftverpark most cserélve. De ez a program nem volt elavult, egy naprakész, gyors, pontos program volt, SAP-val összekötve stb. Semmi elavulás, vagy bármi ilyesmi amit sejtetni próbáltál.

    Üdv. Peti

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák