Új hozzászólás Aktív témák

  • isti732712

    aktív tag

    válasz CirrMee #13856 üzenetére

    Nincs ebben semmi fantasztikus, csak érdekes 1 rendszer van a gépen, ezáltal én vagyok a rendszergazda, hittem én, de nem általános jogú felhasználó beállítás volt, amit nem is értettem, ha én telepítek rendszergazdai jogkörökkel, de megoldódott.

    King Unique Persze hogy reális volt!! Nem is vontam kétségbe, csak nem tudtam mi nincs rendesen beállítva, vagy miért nincs hiszen, én telepítettem én vagyok a rendszergazda akkor miért voltam általános jogú felhasználó,ez egy kicsit számomra furi volt, a programot nem feltétlen használom de ba..ta a csőrömet miért nem működik mikor előtte 3 verzióval még működött, de egyébként ebbe lehet hogy beleszólhatott egy windows frissítés is mert mondom előtte jó volt, win 10 meg alapból jó is.
    + Ugye a standard telepítésnél alapértelmezetten eleve rendszergazda jogosultságú felhasználói fiók jön létre, általános jogú felhasználót max. maga a felhasználó állít be, hoz létre utólag. :) Na pont ez az ami nem történt meg mert én nem állítottam be általános jogú felhasználóra, ezért nem értettem miért kér rendszergazda jogosultságot, de megoldódott, de hogy az ott hogy lett általános jogúra állítva ne kérdezd nem tudom, mert nem én állítottam át :))

    Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.

Új hozzászólás Aktív témák