Új hozzászólás Aktív témák

  • #11493888

    törölt tag

    válasz szabonagyur #1380 üzenetére

    Kedves szabóbagyur:
    Ha az eladó közölte volna hogy egyszerre egy gépen lehet használni a softwaret meg se veszem mert eleve 2-ért mentem be és a hülye se fog fizetni 3x os árat egy olyan programért ami csak egy példányban használható egyszerre..
    de tisztázzuk le ezt a kérdést mert úgy látom nem világosak itt a felállások.
    Ha te 2 gépre szeretnél softwaret és meg akarod venni azért akarod mert 2 gépen akarod használni egyszerre aktiváltan! kifizeted a 80 at amennyi be került és viszont látásra van.
    Azt mondják vedd a dobozost mert azt 3 gépre is felteheted és olcsóbb is mint ha 3 at vennél igaz laptopod még nincs de tervezed hogy lesz és jól fog akkor jönni.
    Majd otthon kiderül hogy aktiválva vagyis használva csak egy gépen lehet, akkor te hány licencet vettél valójában? Mire fizettél hátromszoros árat? akárhogy számolom ez egy db liszensz, amit vagy ezen a gépen használsz vagy azon vagy amazon. (nem a harcos amazon :) )
    ha veszel 3 példányt és egyesével el kezded feltenni egy othonira, egy munkahelyire, és egy laptopra, az a 3 példány mind müködni fog aktiváltan is sőt tovább megyek arra rakod őket egyesével amire akarod akár laptop bármelyik vagy akár mind a 3 az vagy mind a 3 pc teljesen mindegy.
    És nem volt leíva ez sehova a neten is olvasgattam ott is 3 gépről beszéltek mindenhol ami valójában egy gép aktiváltan használva.
    Elmondanád nekem azt ha szépen megkérlek hogy hol van az az ember aki bármikor kifizetne azért 3x os árat egy példányért hogy aktiváltan egyet használjon, kettőt meg aktiválatlanúl azaz használhatatlanúl?
    csak mert nagyon érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák