Új hozzászólás Aktív témák

  • tomboy0013

    veterán

    Egy bughalmaz megint az egész. 920-ra fel ne tegye senki, lassú mint a tetű, a Store beta elsőre bejött azóta hiába megyek rá semmi reakció. Újraindítás után is ugyanaz. Csiszoltak 1-2 dolgot de ez még mindig szánalom ahol ez az egész tart.
    Jah és már az előző build-be is megvolt az a jelenség, hogyha magyarra van állítva akkor például a Zene alkalmazást hiába töltöm le és írja késznek valójában nem tölt le semmit és ha rámegyek a csempére ugyanúgy a Store-ba dob (illetve dobna ha megnyílna...)Angolra átállítva egyből működik. Csempe bug ugyanúgy megvan, háttérkép bug is.
    Üzemidőről már most tudok nyilatkozni. 60% körül volt az aksi mire a rendszer feltelepült, jelenleg 20%-on van úgy, hogy kb semmit nem tudtam vele kezdeni mert alkalmazásokat sem lehet ugyebár a Store-ból felrakni. Csak a telepített dolgokat néztem meg ami nemvolt annyira sok használat, hogy indokolna akár 15% merülést is, nemhogy 40-et!!!
    Másodlagos telefonra raktam fel szóval nem a napi használat bosszant fel hanem az, hogy ennyire tesztelhetetlen nulla az egész. Legalább jönne 2 hetente valami frissíés, de hogy ezen mi a fenét ülnek 1 hónapot azt nem értem...

Új hozzászólás Aktív témák