Új hozzászólás Aktív témák

  • woker

    aktív tag

    válasz Maxtreme #3137 üzenetére

    A Void az nem bolygó mint inkább egyfajta hiperűr a Warframe univerzumában. Amúgy jól sejted, itt nincs public és kizárólag void kulcsok használatával lehet bejutni azaz vagy te használsz el egyet és hívsz meg embereket vagy mások hívnak be (azaz 1 kulcs elég 1 squadnak) és ott tudod a különféle void küldetéseket csinálni (defense, extermination, capture, mobile defense, interception, sabotage T1-től T4-ig). A különbség annyi itt egyszerre fordulnak elő infested, grineer és corpus egységek pontosabban ezek corrupted verziói (nem az összes egység az összes frakcióból hanem csak néhány).
    A további specialitása a voidnak, hogy egyedül itt tudsz prime felszereléseket (fegyver, warframe) szerezni, kész formát és argon kristályt nagyobb mennyiségben továbbá a pénzjutalom is nagyobb mint a hagyományos küldetéseknél.
    Az orokin void infested párja meg az orokin derelict ahova a kulcsot a hagyományos pályákon található nav koordinátákból tudsz legyártani. Az derelict pályáknak meg az a sajátossága, hogy a corrupted modokat csak ott tudsz összeszedni (ezek speciális szobákban un. vaultokban találhatóak és egyszer használatos dragon keyekkel lehet kinyitni amelyek komoly debuffot rak a viselőjére ezért erősen ajánlott kivenni a dragon keyt ha nem mész derelict-es pályára) és a derelict assasinate pályán tudod a Nekros nevű warframe komponenseit összeszedni (ehhez a típushoz speciális golem nav koordináták kellenek).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák