Új hozzászólás Aktív témák

  • Tactical

    tag

    válasz Laszmen #6716 üzenetére

    Az M103 (7.7) nálam nagy kedvenc, most is azzal tolom.

    Mellé beraktam Az M48A1-et (7.7), ami a statisztikákat elnézve nem igazán népszerű. Kezdetben a semmire nem jó alaplőszerrel csak hosszas vergődés után tud az ember eljutni valami hatásosabb lőszerig (HEATFS, M82), de utána kap az ember egy mozgékony, használható, aránylag jól páncélozott kis dögöt.

    Bent van még az M60 (7.7) is, de azért nem vagyok annyira oda. Vékonyabb a páncél és túl magas (sokszor lövik ki a kupolát, mikor a megszokott helyekre rejtőzöm).

    Mellette bent van a kimaradhatatlan bosszúálló törpe, az M50 Ontos (6.7). Ezt kizárólag egy célra használom: mikor már az ellen mindenkit kinyírt a csapatból és az éledési pont körül keringenek agyatlanul, na akkor behozom és mire észbe kapnak lelakok vele pár tankot.

    És végül a kis varacskos disznó, a T114 (6.7).... a nagy kedvenc. Imádom! Kilométerről szed ki bármit, nincs olyan tank, amit ne lehetne kicsinálni vele. Sok Maus és Fosch tulajdonos miatt csuklott már az anyám. :) Szerintem lényegesen jobb, sokoldalúbb mint az Object 120. A tűzgyorsasága remek. Kicsi, nehéz eltalálni. Kétéltű, lehet vele a vízből is meglepetést okozni. Domb mögül is simán ki lehet lőni vele az ellenséges tankokat. A hátránya, hogy csak a játék elején érdemes behozni, mert szinte mindig a később megjelenő repülők nyírják ki.

    Még 30.000 pont kell a T95E1-hez, azt ma megcsinálom és beteszem az M60 helyére. Szerintem ezzel ütőképesebb lesz ez a készlet.

Új hozzászólás Aktív témák