Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz PAWI #3049 üzenetére

    Itt is igaz a Prémium járművekre, hogy jobban hoznak pénzt meg XP-t, és van 1-2 tényleg nagyon jól használható közülük, mert azért valljuk be, picivel jobbnak kell lenniük az adott Tierben mint hasonló társaik. Pl. ott van a (igaz repcsi) BF109 G2. Amelett hogy természetesen létező gép volt ez is, annyiban különbözött a G2 trop-tól (sima megszerezhető gép), hogy a motorja bikább volt. Ez kábé mindent el is mond miért is érdemes megvenni. De ha már tankokról beszélünk, akkor pl. ott van német oldalon a KV-1B 756(r). Ez egy zsákmányolt KV-1-es (valószínű Zis5-ös verzió 25mm-el megnövelt frontpáncéllal), amire a németek felszerelték a KwK 40 (75mm)-es ágyút. Ezen kívül a 75mm vastag tornyot felturbózták 105mm-re.
    Egy iszonyatosan jó farmtank, jó tűzerővel, és nagyon jó túlélési rátával. Szerintem az egyik best buy tank a játékban.

    De a többiek is tudnak neked ajánlani biztosan, nekem is van még pár prém gépem, de ezt a kettőt nagyon szeretem, és nem voltak drágák (kb 1500-1500 arany).
    Ami a WoT-hoz képest itt még megemlítendő, az a viszonylag könnyű aranyszerzési lehetőség. Gold Wagerek aktiválásával (2 hetente kipörgethető, ha minden nap belépsz), 4 fős csapatban összeverődve sok egymásutáni győztes csata után a gold wager fajtájától függően 500, 1000, vagy 1500 arany szerezhető. Mi itt szoktunk goldozni amikor időnk engedi, eddig kb. 10-12 goldozást tudok a hátam mögött, ebből minimum, 6 de inkább 7 ezret sikerült bezsebelni.

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák