Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Az a helyzet hogy nem mindegy hogy milyen átmérőjű csövet meddig melegíted a sütőgépre nyomva.A jobb gépeken van egy táblázat.Pl. egy 20-as csövet+idomot ha összenyomtad a sütőpofára akkor azt x ideig melegíteni kell és van y időd összenyomni és végül van egy hülési idő hogy meddig nem szabad elengedni.A lényeg az hogy melegen összenyomás után tartani kell ameddig nem keményedik meg a műanyag.Az hogy ezek a gépek milyenek azt nem tudom mert mi ettől jobbat használunk.Amúgy van buktatója mert könnyen lehet nagy kárt okozni ha valaki nem úgy csinálja ahogy kell.
-
M43g
aktív tag
Azt hiszem, hogy az utolsó kérdést sikerült magamnak megválaszolni némi olvasás és és józan paraszti alapján.
Az oxigéndiffúzió azért gázos (bocsi ), mert a zárt fűtés rendszerben szép lassan feldúsul a zoxigén a vízben. HMV célra, illetve használati hidegvíz célra gyorsabban ürül a csőből, minthogy a lassú oxigéndiffúzió problémát okozna. Javítson ki valaki, ha tévednék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen