Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz speakertechn #90156 üzenetére

    Napközben nem tudtam reagálni, és látom, hogy azóta páran már leoltottak a stílusod miatt, de mivel konkrétan nekem címezted ezt a „figyelj, nem vagyok már kisgyerek”-dumát, ezért én sem hagyom szó nélkül.

    Amit írtam, nem támadó jelleggel írtam, ezt külön ki is hangsúlyoztam. Mindössze annyit tettem, hogy egy szakmai fórumon szakmai alapon kétségbe vontam a mérésed eredményét – amit változatlanul fenntartok.
    Nincs Xboxom, de ha lenne is, tuti, hogy nem azzal mérném a netem sebességét. Van viszont saját, jófajta gigabites routerem a szolgáltatói HGW mögé kötve, mint neked is – meg még jónéhány fórumozónak itt. Szóval elhiheted, hogy ezzel sem találtad fel a spanyolviaszt. Abban viszont biztos lehetsz, hogy nincs az a csodarouter, ami nagyobb sebességet sajtol ki a bejövő kábeledből, mint amit a szolgáltatód biztosít. Értsd: NEM lesz egy 500-as netből 750-es letöltési sebességed. Hacsak nem a belső, saját eszközeid közötti gigabites sebességet méri neked valamiért az Xbox. De az ugye nem a neted sebessége, hanem a saját hálózatodé.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák