Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz #78121280 #83908 üzenetére

    Egyszerűbb lenne egy hsz.-en belül összegezni a dolgot, mint 5 párszavas hsz-ből összerakni a képet, szóval:

    Ha jól értem: UPC-s koax megy be a lakásodba/házadba, arra van kötve egy ConnectBox(nem írtad milyen HGW-d van) és a ConnectBox-ból megy UTP-n a tv adás a voda tv-s boxba. (Lesz itt kavarodás a box neveket illetően, mostmár van sagem HGW és sagem tv "box" is)

    Csak akkor azt nem értem, minek a dvb-c tuner bele, ha "iptv"-ről megy az adás. Akkor lehet a koaxos része csak modem lenne és azért van benne, hogy ahol csak tv-re fizetnek elő oda ne kelljen HGW-t kirakni?

    Ezt a csatorna szám variálást én sem értem, neked ÁSZF szerint járna az összes csatorna, ami a premiumban van vagy van olyan csatorna, aminek van HD verziója is és az SD-t te nem kapod meg? Mert úgy nagyjából kijönne a darab szám.

    Azt nem mondta a szerelő, hogy meglévő előfizetőknek is megy cserélni? Ahol elő van fizetve, ott ragaszkodnának a mediavcard-hoz és felmerült a gondolat, hogy premium-ra váltanának még mielőtt kizárólag "iptv" menne, de ha már most is kötelezik UPC-s területen a premium csomag használatához az "iptv"-t, akkor meg lesz várva, amíg lejár a hűség és le is lesz mondva.

    Eléggé megdöbbentő az információ, hogy rendelkezésre áll a dvb-c hálózat, de az újakat máris "iptv"-vel kötik be, pedig amikor itt tippelgettünk le lettem hurrogva, hogy még jó pár évig lesz dvb-c és az iptv csak telekomos területen lesz, ehhez képest teljesen más amit írsz.

    Remélem lehet még feljebb váltani, úgy hogy megmaradjon a dvb-c meglévő efiként, a probléma, hogy most nincs is kit megkérdezni, illetve nem biztos, hogy akit kérdeznél az képben is van, viszont közeleg az április 1 határidő is. :(((

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák